John Mellkvist AB

PR-konsult och framtidsspanare. Har sedan 1994 haft olika roller på ett antal ledande byråer i komunikationsbranschen; Mindmakers PR, Lowe Brindfors, Brindfors Design, Hall&Cederquist Y&R, Grow, Identity Works, SWE med flera. Har uppdragsgivare i och utanför Sverige. Föreläser om trender och framtid, skriver och medverkar regelbundet i olika medier. Född 1972.

Glad över att nu ingå i Speakers&friends talarstall.

Glad över att nu ingå i Speakers&friends talarstall.

Mycket glad över att nu och i mycket gott sällskap representeras av Speakers&friends – ett nystartat, mycket kompetent företag som förmedlar talare, moderatorer och processledare. Vill du boka in mig som talare, hör av dig till Speakers&friends! Läs mer här.

Konsten att kommunicera risk

Konsten att kommunicera risk

Så använder du dina misstag för att vinna förtroende.

Så använder du dina misstag för att vinna förtroende.