Föreläsningar

Omvärldsbevakning blir alltmer agendasättande för företag och entreprenörer. Innovation och informationsflöde går hand i hand, möjliga riktningar att slå in på har blivit fler och behovet av vägvisning/perspektiv större.

I mitt föreläsningsformat ”Trender Omvärld Framtid” fokuserar jag på de pågående attitydförändringar som är grunden för den omvälvande innovation som nu sker i vår omvärld. 

Min utgångspunkt är ett brett svep över aktuella trender och riktningar på en rad områden – men materialet kan även anpassas till uppdragsgivare och byggas ut/fördjupas vid behov. Något jag alltid rekommenderar och som gett bra resultat är att ha någon form av aktivering efteråt; en diskussion, frågestund, idéworkshop eller liknande. Detta kan jag också hjälpa till med.

Exempel på uppdragsgivare/platser jag föreläst på är Wise Consultants, Axfood, Scandic Anglais, Stockholms Handelskammare, Försvarsmakten, kökskoncernen Nobia, seminariet Creative Day, WSP Sverige och, arkitektbyrån A2M2 och varumärkesbyrån Identity Works.

Intresserad? Skicka ett mail på john@johnlook.com.

Några referenser:

”Inspirerande trendpresentation, inspirerande framfört och som gav nya perspektiv!” 
— Maja Påhlman, Product Design & Development Manager, NOBIA
 
”Stort tack för idag, oerhört givande och intressant!”
— Helen Alkfors, SACHAJUAN
 
”Skicklig och träffsäker trendspaning som levererades med scennärvaro och humor! Tack för en inspirerande föreläsning.” 
— Dahl Agenturer
 
”100% närvaro. Tusen tack !!”
— Anna Sylvan, CEO, Skogsberg&Smart
 
”John har en kunskap att anpassa innehållet på hans trendspaningar/föresläsningar efter målgrupp/publik och fångar lyssnarna på ett inspirerande sätt.”
— Pauline Ljungberg, Marketing Manager, Scandic Anglais
 
”Snyggt, spännande och ändå så självklart. John ger nya perspektiv och reder ut begreppen i det som händer runt omkring oss.”
— Karin Malmström, projektledare, Stockholms Handelskammare
 
”Intressant, träffsäkert och mycket inspirerande.”
— Nico Hasselström, CEO, Eventum