John Mellkvist AB

PR-konsult och framtidsspanare. Har sedan 1994 haft olika roller på ett antal ledande byråer i komunikationsbranschen; Mindmakers PR, Lowe Brindfors, Brindfors Design, Hall&Cederquist Y&R, Grow, Identity Works, SWE med flera. Har uppdragsgivare i och utanför Sverige. Föreläser om trender och framtid, skriver och medverkar regelbundet i olika medier. Född 1972.

Öppen föreläsning på Postmuseum 17 juni: Mot Utopia!

Öppen föreläsning på Postmuseum 17 juni: Mot Utopia!

Under en tid nu har det rationella och autentiska styrt våra liv med fast hand. Det ska vara på riktigt, har det hetat. Helst också mätbart. Samtidigt har verkligheten lämnat en del övrigt att önska. Krigen, oroligheterna och spänningarna i världen har inte direkt minskat. Det har lett till en motreaktion. Drömmen är tillbaka som vägvisare och referens på flera plan och hjälper oss att tänka friare och större. Ny teknologi gör att det verkliga och overkliga flyter ihop och möjliggör innovativa sätt att lösa både nya och gamla problem. Detta är tankeramen för min föreläsning ”Mot Utopia”.

  • Plats: Postmuseum
  • Datum: Fredag 17 juni
  • Tid: Presentationen börjar 09.00. Kaffe/te och smörgåsar serveras från 08.30
  • OSA: Mail till john@johnlook.com senast 15/6
  • Föreläsningen är kostnadsfri
Hög tid att uppvärdera erfarenhet!

Hög tid att uppvärdera erfarenhet!

Drömmen om Utopia är tillbaka.

Drömmen om Utopia är tillbaka.