John Mellkvist AB

PR-konsult och framtidsspanare. Har sedan 1994 haft olika roller på ett antal ledande byråer i komunikationsbranschen; Mindmakers PR, Lowe Brindfors, Brindfors Design, Hall&Cederquist Y&R, Grow, Identity Works, SWE med flera. Har uppdragsgivare i och utanför Sverige. Föreläser om trender och framtid, skriver och medverkar regelbundet i olika medier. Född 1972.

Skriv ger driv!

Skriv ger driv!

TIPS & RÅD: Även om så många före mig upptäckt samma sak, understryker jag det mer än gärna en gång för mycket: Alla kan skriva och platserna att göra det på har aldrig varit fler än nu. Så skriv! Kort eller långt, ofta eller då och då. Skriv om sådant som inspirerar eller roar dig – och du kommer garanterat inspirera någon annan. Egentligen bra så, men det stannar inte där. Skriva är att tänka på papper, som någon sagt. Skrivandet ger dig tiden att pröva, grunda och sortera dina resonemang. Du kommer bli tryggare i det du redan kan och dessutom lära dig helt nya saker.

Kort och gott: Skriv – det ger driv!

Inkompetensen som gör oss klokare

Inkompetensen som gör oss klokare

Fördelen med att tänka bakvänt

Fördelen med att tänka bakvänt