John Mellkvist AB

PR-konsult och framtidsspanare. Har sedan 1994 haft olika roller på ett antal ledande byråer i komunikationsbranschen; Mindmakers PR, Lowe Brindfors, Brindfors Design, Hall&Cederquist Y&R, Grow, Identity Works, SWE med flera. Har uppdragsgivare i och utanför Sverige. Föreläser om trender och framtid, skriver och medverkar regelbundet i olika medier. Född 1972.

Därför inspireras vi av hög ålder

”Bloggaren Dagny Carlsson, 103 och stilikonen Iris Apfel, 94, invaderar medierna (den senare för övrigt föremål för en mycket sevärd Netflix-dokumentär). Alla vill hänga med dessa levande orakel. L’Oréal anlitar 69-åriga Susan Sarandon som sitt NYA ansikte och Harrison Ford, 73, (och inte de betydligt yngre kollegorna) är den som oftast frontar senaste Star Wars-filmen.” Läs min spaning om ett allt större intresse för seniora förebilder.

Hej då, målgrupp – välkommen, målindivid!

Intervju i Breaking News i Kanal 5